Gettin' OverYou

Den här dagen har varit heeelt sinnes asso! Skulle träffa Wiktor idag första gången efter att vi bråkat. Och han föräldrar bor ju typ i hammarby sjöstad? Och jag hittar ju som ett litet retard så jag springer runt halva sickla och skämmer ut mi totalt eftersom att jag sa till honom innan att jag hitta precis (våga inte erkänna att jag inte gjorde det) så jag sen går jag bara till en buss station och låtsas som att jag var tvungen att gå dit för min kompis ramla och stuka handleden? (hahaha!) så han skulle komma dit.
Men de roliga va att där jag sprang omkring var rätt hela tiden :) Haha ja ni får tycka vad ni vill men jag är ändå sten cool!
Jag och wiktor chilla bara framför en film hela kvällen. Sjukt mys!

älskar att jag alltid lägger ner bloggen i en vecka

Sen börjar jag alltid igen? ah vet inte varför eftersom jag har tröttnat så groft på att blogga! haha.
OCH MOBBA INTE MIN DESIGN EFTERSOM JAG GJORDE DEN PÅ 20 SEK PÅ EN BAJS DATA OCH DET GÅR TYDLIGEN INTE ATT LADDA UPP DESIGNER PÅ MAC BOOK!



varför läser alla fortfarande min blogg?

.

lägger ner bloggen

.

american pie

är så glad att jag lärt mig att lägga mig tidigt, har gjort det varje dag hela veckan. *stolt* ! haha.
Ska se klart på american pie nu på 6an, sen ska jag sooova. Great.

mmm

fick syrran att gå och köpa pizza till mig! haha. fan va bra jag är :D
vadå tjockis?

lost




Hoffmaestro

jag gillare!

vill jag verkligen ha en?


världens skönaste dag imorgon

- sista lektionen. Och jag kommer på syv möte på bilden så jag missar halva den också (y)

ska snart ringa min tränare

Har bestämt mig nu för att sluta på fotbollen. Även om det är det roligaste jag vet så pallar jag inte mer. För det första finns det inte något fotbolls lag som man inte måste sitta och åka i tusen år för att komma till, sen har jag så sjukt mycket plugg just nu eftersom jag varit sjuk hit och dit.
Har spelat sen jag var 6år tills idag. Lite små tråkigt.

.

  • Jag var värsta pojkflickan!
  • Ett tag var jag typ punkare/ emo eller något liknande?
  • Var jag sjukt kär i figureido (fotbolls spelare) och trodde bokstvaligt talat att vi skulle gifta oss.
  • Va jag kung på att baka chokladbollar!
  • Hade jag 6-pack.
  • Hade alltid två toffsar som stog rakt ut för jag hade så kort hår.
  • Jag var halt hyper. (fast de är väl alla knattar?)
  • Trodde ärligt jag kunde steppa.
  • Bodde jag på Runmarö.
  • Folk kände inte igen mig när jag hade borstat hår.
  • Fick jag en spik rakt in i hälen.
  • Var jag ginger.
  • Gick på tå hela tiden, vart jag än skulle gå.

paradise hotel


drar till skolan nu


slutar klockan 4 idag så vi hörs sen!

22.07

nu ska jag sova. är så grymt trött, ska bli fett skönt att sova tidigt :D
yes, så coola är vi (y)

-

ligger i soffan me fotbad och ansikts mask och bara tar det lungt, visst låter de mysigt?
Är sjukt trött just nu. Känns som att jag inte sovit någonting! usch.

Jag var ju med emelie och eva igår och hade de mys me massor av godis. Najs bajs.


men nu går båten snart så jag måste öka!


22.31 fredag

kom precis hem från att varit ute på stand me amanda. Så nu ska vi bara chilla framför en film och gooodis!
LOVELY!

14år och gravid

Måste bara tipsa om en as bra blogg! Det är iallafall Mikaela som driver bloggen och för er som är retard och inte kan läsa rubriken så är hon gravid. Jag tycker bloggen är jätte bra och de är en av dom få bloggar jag läser om dagen. Tycker även att de är sjukt starkt av henne att va så ung och snart mamma.
Läs bara henns blogg
------>  http://micahs.se/

I't better if u don't understand

Jag faila sjukt hårt på matten. Duktigt.. Fick verkligen hjärnsläpp och glömde bort helt och hållet. haha.
Va lite kort med elin efter skolan. Nu är det bara att plugga. Mitt liv är verkligen bara plugg, de är ju kul :)
FREDAG IMORGON! fan va skönt. den här veckan har verkligen varit skit! fan va jag vill ha helg.

du gumman jag vill va med dig, se dig som gud skapa dig.

Känner att jag har lite små panik inför mattet testet imorgon. Jag är ju inte precis matte snille. Tyvärr! haha.

6.22

godmorgon! vaknade typ för en halvtimme sen. Duktig. Är bara så sjukt trött just nu! Bara att bita ihop. Haha.
Slutar ganska tidigt idag. Awesome! Sen ska jag skriva en uppsatts med elin. Hur nu det ska gå? Haha. Sen måste jag hitta ett par vinter skor. Rätt patetiskt med uggs när dom inte tål vatten. Dom är ju inte riktigt till för sveriges klimat om det inte ska se ut som att ens fötter släpas efter, och ens sulor åker lite vart man vill. Haha.
Ska iallafall försöka hitta skor som tål vatten ;) 

Logiskt

har pluggat klart det sista i matten nu, så nu är det bara att tagga till prov imorgon dåra! woho..
Sitter iallafall nu och tittar på couga town och käkar oreo kakor. Kan det bli bättre? Kommer lägga mig tidigt idag för att gå upp extra tidigt imorgon, jag är så trög så jag kan verkligen inte tänka sent på kvällen. Men på morgonen går de as bra. Haha. (random)

Pallade inte skriva igår helt enkelt.

ah som sagt palla inte skriva något igår, mådde sjukt dåligt. Men nu mår jag bra :D typ.. haha. aja.
Kom i alla fall precis hem. Va tvungen att stanna kvar i skolan för att jag hade en laboration jag vart tvungen att göra. Fast jag va inte ensam om att inte ha gjort den så det var skönt!
Mina fötter dunkar så att det gör ont! Älskar att jag inte köpt vinter skor än så jag gick ut i mina svarta tyg skor med hål i sulan (y) dock visste jag inte att det skulle va ett sånt bajs väder när jag gick ut.
Nu ska jag pluggapluggplugga!

Ö-barn. Barndoms vänner. Bästa vänner. Ni är allt.


Vart ska man börja!?
Du är personen som man räknar som allra bästa vän. Du är mer värld än guld. Alla dom dagar med dig lyckas bli full av skratt, man kan sitta med dig i flera minuter och bara skratta så att man får ont i magen och tårarna rinner. Man kan göra allt med dig utan att känna sig dum eller barnslig. Vi kan komma på så sjuka saker som ingen annan en skulle tänka på att göra. Vem får planen att sätta dig på en tunnelbana med massa godis för att tappa bort sig? Vem klär ut sig till hip-hopare och går runt på stan och försöker åka skejtboard? Vilka skulle börja bråka om vem som ska vinna på king? Vilka kommer på idén att ge varandra en var sin örfil bara för att? Det är bara du jag någonsin skulle komma på tanken att göra det med. Vi kom till och med på ett eget språk som bara du och jag förstod.
Du är alltid så underbart snäll och vill alltid mig det bästa. Som senast några dagar sen när du ber mig att stanna kvar vid den killen och jag frågar varför och du säger 'för att han är så gullig mot diig ju!' Du hjälper alltid mig i dom svåra stunderna att göra det rätta. Då står där alltid bredvid min sida. Och du vet att jag ALLTID kommer finnas bredvid din!
Dig kan man säga att du är en äkta barndomsvän!
Du var den som jag alltid lekte med när jag verkligen var som minst. Du var den ända som jag sprang runt med på dagis. Dom dagar vi sprang runt i skogen och slogs med pinnar, när vi byggde kojor, när vi lekta dinioarie bebisar medans alla andra gick runt och lekte prinsessor. Kommer ihåg så starkt när vi gick runt i skogen och byggde kojor, och när några andra tjejer kom och ställde sig på ett berg och bara hånskrattade åt oss, och du tog upp din pinne och sa 'åh jag ska slå dom! Akta moa jag ska skydda dig.' Eller när vi sitter hemma hos mig och ångrar att vi inte va hos dig och lekte med din häst. Så vi beslöt oss att begrava min kusin i gode djur. Och dom gånger vi hade gympa med dom andra tjejerna. Alla hade fina små palett kläder, medans du och jag sitter i ett hörn med våra fotbolls tröjor.
Även om det går flera flera månader mellan att vi ses. Så när vi träffas så är det som att vi sågs för någon timme sen.
Minns alla dagar när vi var på utflykt med familjerna som om det var igår. När man sitter ute på isen och käkar korv och åker skridskor med dig och rudi. Alla random klubbar vi har haft. Och alla gånger vi varit ute och gått med nisse! Våran lilla bebis! Haha minns du när vi gick påsk kärringar du jag och rudi? Och du blir skit piss off när jag inte vill gå in och kissa hos eva-stinas kusiner, så du sätter dig vid en liten beck och tjurar i 5 min och sen går vi vidare som inget hade hänt. Eller när vi var hemma hos rudi på kalas och vi blir inlåsta i hans koja. Alla tre börjar stor böla och börja göra i ordning oss för att dö och plockar fram tidningar och gamla blåbär så vi skulle leva längre. Haha! Det var alltid vi tre.
Det vara bara dig jag vågade sova hemma hos. Jag kände mig alltid så borta hemma hos alla andra så jag var tvungen att åka hem. Men hos dig gick det bra. Hos dig kände jag mig hemma.
Vi har alltid varit rakt varandras motsatser. Du har enda sen jag känt dig varit lilla prinsessan som bara tänker på kläder och rosa. Och jag har alltid varit pojkflickan som skiter fullständigt i hur jag ser ut och har bara fotboll på hjärnan. Men vi har alltid varit där tillsammans i gänget. Det var egentligen bara för runt ett år sen som vi började umgås på riktigt. Och då vart du verkligen som en syster för mig! under den sommaren var du den enda jag var med. Varje dag var det självklart att vi skulle va med varandra.
Kommer ihåg när vi var på badhus och jag hade mens. haha! Och jag var så rädd att det skulle läcka. Så hela tiden frågade jag dig om du kunde titta om det hade läckt. haha och sen började jag blöda på tån och du även om jag bytte tampong hela tiden sa du att de läckte på golvet! haha. (random) Har haft så sjukt många underbara dagar med dig!
Minnen, minne, minnen..
Du och jag har verkligen gjort ALLT. Vi har varit kändisar, poliser, rock artister, dansare mm! finns så sjukt mycket grejer och galna minnen!
Kommer du ihåg när vi skulle låtsas som att vi var kändisar och vi tvingade alla att komma och kolla på oss, och att dom skulle komma med penna och papper så vi kunde skriva aotugrafer. Och när vi vart skit sura när ingen ville komma och kolla på oss.
Alla gånger vi blivit ut skällda av alla lärare men står där och håller i hand och ändå har varandra, alla gånger vi skickat lappar underbordet, alla gånger vi fuskat på proven. Du fick skolan tusen gånger roligare. Du gjorde så att man längtade att komma till skolan bara så att man kunde få va med dig!
Minns du när vi började bråka om Karl? Gud vad jag hatar det bråket!! Det förstörde allt! så onödigt var det också! Trotts det bråket så har vi ju alltid alla underbara minnen.
Vin egna faster!
Jag tror att du är den personen som är mest lik mig på något sätt. Du är den som jag alltid tävlat mot. Sen blir vi bara irriterade på varandra när vi failar.
Jag älskar alla dagar hemma hos dig! Då vi sprang runt och lekte faster fiffi. Då vi alltid klädde ut oss i baby boorn blöjor. När man satt och åt pannkakor och vi tyckte det var så busigt nät vi åt som med händerna när din mamma titta bort. Jag minns så väl när vi satt och lekte med barbies och du var lärarinna och jag var ken som gick i klassen. Och du säger 'nu ska vi se vilka i klassen som har blöjor' Och ken var den enda i klassen som hade det. hahaha! jag börjar alltid skratta så jag får tårar i ögonen när jag tänker på det!
Vi har haft våra mot gångar. Men vi kommer alltid igenom det steg för steg. Kommer alltid va här i slutendan.
emelie pemelie rajtan tajtan tjocksmock. (du kan hata det hur mycket du vill. det kommer alltid va dit smeknamn!)
Jag går alltid till dig när det gäller trubbel. Och du är alltid där för att stötta eller förklara hur man ska göra. Minns en kväll när jag mådde så skit. Jag låg bara och grät och visste inte ens vart jag skulle ta vägen. Du låg uppe och messa mig hela kvällen trotts att du skulle upp skit tidigt dagen efter. Vi kan prata i telefon om ingenting men ändå ha så mycket att säga.
När vi var i bastun, när du sov över hos mig och du precis gjort slut med din pojkvän, alla gånger vi lyckats bli ute låsta och suttit i trapphuset och väntat på att någon ska komma hem. Och när du hällde en hel cola på mig. Eller drog sönder min tröja. Även om du gör det kan jag inte bli sur eller göra mer än att bara as garva.
Min axel är gjord för att du ska gråta på. Och jag kommer behöva din.
Vi har gjort så sjukt random grejer! Bokstavligt talat! Haha.
Ah jag minns våran koja, när vi fick reda på hur barn blev till och tyckte det va jätte intressant haha, när du va ledsen och vi gick i skogen och snacka, när vi gick på dans, alla dagar jag käka middag hos dig, när vi berättade våra djupaste hemligheter, när du jag och din syster tog lång promenad, dom gånger vi varit äkta bitchar mot varandra, kvällen hos fanny, näv vi spanat killar, när vi hade våran agent klubb, alla gånger vi busat med random personer.
kan fortsätta i timmar!
Jag var alltid hemma hos dig varje dag i flera veckor! Hade/har alltid lika kul med dig.
Jag vart så sjukt glad när du började i skolan. Och när jag var den första som fick följa med dig hem. Vi blev vänner direkt! Jag kunde komma hem till dig helt random och sätta mig i ditt rum medans du pluggade och käka middag. Jag kunde sitta och leka med Hanna medans du gjorde något helt annat i ditt rum. Jag kunde sitta och skämta med dina föräldrar när du hoppar in i duschen. Det vart verkligen som ett andra hem.
Haha. När vi plockade svamp? Och jag "trampade i hundbajs" Herre gud! Eller när vi var på vär hem från hörken och vi går på toan. Våran kommentar när vi kommer ut 'fy faan va skönt de va!' Eller när vi spelade fotboll och hämtade vatten 'Du är skit snygg!' Alla mysiga hemma kvällar hos dig när vi sitter med hela din familj och tittar på skit filmer med några random åsnor, och hanna bakar kakor till alla. Finns det något bättre?

Behövde bara skriva av mig lite!

Fix You

Har aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv.
Hade en lektion, packa väskan, hitta amanda, börja gråta, sen gick jag hem. Så random är jag (y)

godmorgon, godmorgon!

Just nu! jag ser ut som en liten utter? O.o

1 timme kvar tills jag börjar och jag är redan helt klar. Så jag har en halv timme på mig innan jag måste börja gå till bussen. Jag tycker det är så mycket skönare att ta det lugnt på morgonen än att springa runt och stressa. Konstigt nog blir jag mycket piggare också? haha. När jag kommer hem ska jag bara plugga! Måste verkligen det även om det aldrig blir något gjort. hah. Kom på att jag hade värsta hemkunskaps grejen att fixa (y) bra där moa!
Ah vi hörs senare! PÖSS

längst fram i taxin


coolaste katten i det långa landet falukorv!



Orkar inte skolan imorgon! Lovet borde va längra, palla en veckas lov liksom.. haha! Egentligen är det ju bara 6 veckor kvar till jul lov. Men ändå!

Jag ska iallafall snart dra hem till södermalm. Känns som att jag inte varit hemma på år! Sen ska jag käka massa godis och softa framför en film. Låter inte det sjukt nice? ;)

vadå no lifer?




porr O.o

kulle bytta (y)

?..







varför ska jag va så sjukt dålig på att göra det jag måste?


In Love!




skit snygg! fast grejen är att jag redan har fyra skinn jackor.. borde köpa den?

petter







Love You Till The End



Saknar dig så grymt mycket vännen!


Känslan Kommer Tillbaks



Har faktiskt städat och pluggat hela dagen idag. Inte likt mig! haha. Måste typ göra de imorgon med. Vill inte det! Vill va ute me folk sista dagen på lovet ju! Kommer iallafall ha något matte prov i typ 2 timmar någon gång i veckan missade det eftersom att jag åkte till mallorca. Och jag är så sjukt dålig på procent. Fattar seriöst ingenting av skiten! haha. Så jag måste plugga på de :p yes jag är fail.

godmorgon

blir en chill hemma dag idag. Har massa plugg jag måste göra innan måndag, sen tänkte jag fixa lite me bilder. chill chill.


några av alla videos från idag



HAHAHAH jag kan :)

tummen upp



Daniel Adams- Ray's nya låt.

fan va jag va kär i honom när jag va liten :D :D


L to the O to the V to the E









LOVE YOU MAN!


GLASSIGT









världens tråkigaste bussresa blir så sjukt rolig med dig :D

är med amanda

är just nu med Amanda på söder, ska snart åka till runmarö igen för att va me min kusin (y)
Amanda och jag har iallafall gjort sjukaste filmen.. herre gud asso! haha. Lägger upp den vi veckan.
vi fick lust att klä ut oss lite.. kommer mer bilder sen!

outfit and facelook




HÖRS SEN!

visste du att

  • jag är livrädd för hajar. Om jag badar utomlans kan jag max gå ut till axlarna och oftast inte ens det.
  • jag har inte tappat alla mina mjölktänder
  • jag hatar jordgubbar som typ alla älskar.
  • jag kan skaka på ögonen
  • jag spelar fotboll och har gjort det sen jag va 6
  • jag är jätte lätt irriterad.
  • jag älskar att fotografera och har min data med mig var jag än går. Tre datorer är fulla på grund av mina bilder.
  • datorn kommer alltid före plugg.. (försöker ändra på det)
  • jag är jätte olika bland folka jag är med. Med vissa är jag skit blyg och blir jätte lätt ginerad, och med vissa är jag jätte utåtrikdad.
  • jag är "demi vegiterian" och äter inte rött kött, men fågel och fisk.
  • jag hatar mat
  • jag har bott på en ö i stockholms skärgård nästan hela mitt liv.


Är det så här det känns att va lycklig



Ska snart dra iväg för att möta Amanda. Vi har inga planer men vi lär ju sätta oss och fika eller något. Vi får se.

snook




<3

GRATTIS!


HA, HA, HA DEN ÄRAN BÄSTASTE STOREBROR!
 älskardig!


bilder från mallorca



catfight!

yeeei moa goes mupp :D

haha wtf?










HAHAHAHHAHA, de gäller att bjuda på sig själv eller hur?


fail c:


pallar inte blogga..

.

HEMMA!

Hejsan allihopa! äntligen hemma på söder, men inte länge till :p Ska snart dra till ön. Vet inte varför eftersom jag ska troligen dra in till stan med amanda dagen efter? haha.
Laddar iallafall in alla bilder och skit på den datan ;)
Just nu, är skit trött efter flyget så jag ser lite ut som en mupp :D alla älskar det!
lite brun är ja ?

RSS 2.0