bara för att jag inte sov någonting igår kväll !

god natt sov gott ! ska iaf jag göra :D
see yaa wouldn´t wanna bee yaaa !

jag är tuff, tuff, tuff som ett tåg

Typ semst uppdetering, - jag vet.. Men ni överlever, right ? ;) Det kommer inte bli bättre heller. Det är ju sportlov ffs ! Vem bloggar då ? hah, nee men jag kommer nog inte går så mkt på lovet, jag är nog mäst lat (A)
  • Imorgon ska jag typ upp skit tidigt, ska hämta min fondation i gustavsberg.. Sen blir det tv-spel med Ida resten av kvällen, hah aa vi är som vi är .. :D Julia kanske också kommer, vi får se ;) ( länge sen vi sågs Julia älsk)
  • Tisdag ska jag typ på fotbolls cup.. ? Spelar ju i fotboll i ingarö nu för er som inte vet (; Får se hur det går.. Känns grymt skönt att börja träna igen iaf :D
  • Onsdag blir det bio med Vanessa hjärtat, ska typ se Alice i underlandet. Där kan man snacka om länge sen man sågs ! snart 1 år sen va ?, ska bli kul att ses iaf :)
Sen kommer det väl inte hända mer va jag vet.
Juste, va ju me Tynn och Emelie igår och dagen innan. Vi gjorde väl inte så mkt mer än att åka buss och t-bana över hela stan, åkte me Nilas till t-sentralen, stackarn som va tvungen att ha oss efter sej .. hah. Jo vi satt på donken hälften av allt också (; men det va kul även om vi inte gjorde något :)
Emelie och jag.
see yaa

dagens låt !

så min låt !
see ya !

?@!+5%!?¨!*

Känner mej grymt failad just nu ! ..

20.00, bara för att ida och jag är bättre än dej !

Ida sover hos mej imorgon ! läänge sen nu ,
loads of love

bara för att jag inte orkar plugga !

Hatar min blogg just nu ! Måste fixa design snart ..
Hatar mej själv för att jag inte pluggar just nu, har liksom svenska läxa , matte läxa och prov i hkk på 6 sidor till imorgon, har inte ens börjat med något utav det. Men vad gör man inte för att slippa plugga ?
hah, tänkte ha den här som header ? inte klar me den men i alla fall. Erkänn att den äger ;)
Måste lära mig hkk nu !
see yaa !

here we go again

Varför ska det första inlägget alltid vara så jobbigt ? ..  Aja , jag börjar vänja mej nu i alla fall :) Tror det här är 6E bloggen jag haft.. men det här är iaf den första bloggen jag har själv , får se hur de går.

Det kommer iaf bli mkt webbcam bilder i dålig kvalité, men det får ni leva med ;)
/ Moa

Det här är moa runes nya blogg! //tynn

Jag är fixar hamstern och jag har fixat en blogg åt moa:) men denna blogg är bara tillfällig tills ett nytt namn kan kommas på:) förslag tar moa gärna emot!!

Mina förslag är :
moaoaoaoas.blogg.se
itsmoabitch.blogg.se
runes.blogg.se

osv...men moa gillar inte dessa förslag ;/

Ge förslag och följ bloggen:D ha det bra!! //Tynn hamstern Frösell


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0